İnegöl'de Dehşet Anları! Metrelerce Sürüklediler

11 Ocak 2021 Pazartesi 17:25
İnegöl'de Dehşet Anları! Metrelerce Sürüklediler

İnegöl'de otomobil ile çarpışan motosikletteki 2 kişi havalanıp 20 metre sürüklenerek yaralandılar. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 
Kaza saat 16.30 sıralarında Ertuğrulgazi mahallesi Akpınar Caddesi üzerinde meydana geldi. Özer Barış G.(35) Yönetimindeki 16 Y 6353 plakalı otomobil ara sokaktan caddeye çıkarken, Burak Ö.(22) yönetimindeki plakalı motosiklet ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletin sürücüsü ve arkasında yolcu konumunda bulunan Berkan Ç. (22) yaralandılar. Yaralıların imdadına çevredeki vatandaşlar yetişerek durumu 112'ye bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı şahıslara ilk müdahaleyi yaparak İnegöl Devlet Hastanesine kaldırdı. 
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Polis kaza ile alakalı tahkikat başlattı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<