banner359

İnegöl'de denetimler arttı

06 Ekim 2017 Cuma 10:13
İnegöl'de denetimler arttı

Kayıtlı 66 bin aracın bulunduğu İnegöl´de hatalı parklanmalardan dolayı yaşanan trafik sorununa çözüm amacıyla İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri yerli yersiz yapılan parklanmaların önüne geçmek için uygulamalara başladılar.

İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali´nin talimatıyla İnegöl´ün ana artellerinde Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince uygulamalar sıklaştırıldı. Ekipler yaya olarak trafik yoğunluğunun ez fazla yaşandığı Nuri Doğrul Caddesi, Atatürk Bulvarı, Ahmet Akyollu, İstiklal Caddesi ve Park caddesinde uygulamaya başladılar. Günün çeşitli saatlerinde ana caddelerde yaşanan trafik sıkışıkları, ekiplerin anında müdahalesiyle açılıyor. Hatalı parklanma yapan araçlara da cezai işlem uygulanıyor.

95 LİRA CEZA

Cadde üzerine hatalı park yaparak trafik akışını aksatan araç sürücülerine 95´er lira cezai işlem uygulanıyor. Trafik master planı kapsamında İnegöl Belediyesi ve Trafik ekiplerince çeşitli çalışmaların devam edeceği öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<