banner359

İnegöl'de 'denetimli' temizlik

04 Eylül 2019 Çarşamba 13:37 2019-09-04 16:09:23
İnegöl'de 'denetimli' temizlik

Denetimli Serbestlikten yararlanan mahkumlar, "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" kapsamında Hikmet Şahin Kültür Parkta temizlik yaptılar.
Adalet Bakanlığımız tarafından kamu hizmeti cezası kapsamındaki hükümlüler tarafından piknik alanları, yeşil alanlar ve mesire alanları gibi uygun görülen yerlerde temizlik çalışmalarının gerçekleştirilmesi için "Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi" başlatıldı. 

Bu kapsamda tüm Türkiye' de eş zamanlı olarak İnegöl ilçesinde de İnegöl Belediye Başkanlığı işbirliği ile Hikmet Şahin Kültür Park piknik alanında Cumhuriyet Başsavcı Vekili Abdullah Karasoy nezaretinde, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli ile 20 denetimli serbestlik kamu yararına ücretsiz çalıştırma yükümlüsü ile birlikte parkta temizlik ve çöp toplama etkinliği düzenlendi. 
Temizlik etkinliği vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Son Güncelleme: 04.09.2019 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<