banner359

İnegöl'de Doğalgaz Abone Sayısı 78 Bine Ulaştı

09 Ocak 2018 Salı 16:40
İnegöl'de Doğalgaz Abone Sayısı 78 Bine Ulaştı

2004 yılından itibaren doğalgaz ile tanışan İnegöl’de doğalgaz abonelerinin sayısı her geçen yıl artıyor.İnegöl’de şuanda aktif olarak doğalgaz kullanan  78 bin abone bulunuyor.

2017 yılını değerlendiren İNGAZ Müdürü Faruk Coşkun, " Beklediğimiz abone sayısından daha yukarıdayız. Bu yıl abone sayılarımızda %10 artış oldu. Her yıl 5500 abone alıyorduk, bu yıl 7 bin civarında abonemiz var.  71 bin abone ile 2016'yı kapatmıştık, şuan 78 bin abonemiz var. Bu sayı dahada artacak" diye konuştu.

Yatırımlar ile ilgili bilgi veren Coşkun, "2017 yılında Deydinler,Çeltikçi,Kulaca ve Edebey Mahallesi'ne doğalgaz götürdük. Şehir içinde yeni yapılan bina ve sokaklara ilave şehir besleme hatları yaptık. 2018'de ise yatırımlarımız olacak, yatırımlar hız kesmeden devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Coşkun ayrıca İnegöl'ün %60'ının doğalgaz kullandığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<