İnegöl'de ele geçirildi

26 Ocak 2020 Pazar 23:45
İnegöl'de ele geçirildi

Emniyet ekiplerinin ilce genelinde yaptığı uygulamalar sürüyor. Son yapılan uygulamalarda, ruhsatsız silahlar ve deri üzerine el yazması Tevrat ele geçirilirken; 6 kişiye işlem yapıldı. 

banner380

Alınan bilgilere göre; Asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması, varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde şok uygulamalar yapıyor. 

Sabit noktalarda gerçekleştirilen yol uygulamalarında, durdurulan araçlar didik didik aranırken, şahısların üst aramaları ile Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulaması yapıldı.
  
İlçe halkının huzur ve güvenliği için icra edilen uygulamalarda; ruhsatsız silahlar ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi ve deri üzerine el yazması Tevrat ele geçirildi. 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<