banner359

İnegöl'de elinde baltayla terör estirdi

03 Kasım 2018 Cumartesi 14:37 2018-11-03 15:07:06
İnegöl'de elinde baltayla terör estirdi

İnegöl'de akşam saatlerinde elinde baltayla çevreye tehditler savuran saldırgan emniyet ekiplerince yakalandı. Yakalanan Osman A.(27) gözaltına alındı.
Geçtiğimiz günlerde motosikletiyle çevreye tehlike saçarken emniyet ekiplerince yakalanarak, tescilsiz motosikleti trafik men edilen şahıs, dün akşam elinde baltayla caddeler de gezerken çevreye tehditler savurması üzerine emniyet ekipleri alarma geçti. 
Park caddesi üzerinde elinde baltan olan bir şahsın çevreye tehditler savurduğu ihbarını alan ekipler, söz konusu olay yerinde ve sokaklarda şahsı aradılar. Hastane caddesi üzerinde yaya olarak ilerleyen eli baltalı şahıs ekiplerin uyarısına rağmen durmayarak elindeki baltayı sallamaya başladı. 
Kısa süren kovalamaca sırasında şahıs, ekiplerce yakalanarak etkisiz hale getirildi. Elindeki baltaya ise el konuldu.
Vatandaşların huzuruna kaçıran şahıs, ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. psikolojik sıkıntılarının olduğu öğrenilen gence, şehrin huzuru kaçırmaktan dolayı idari ceza uygulandı.

Son Güncelleme: 03.11.2018 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<