banner359

İnegöl'de feci kaza: 6 yaralı

01 Eylül 2016 Perşembe 19:13 2016-09-01 19:16:04
İnegöl'de feci kaza: 6 yaralı
İnegöl'de meydana gelen kaza da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı; ikisi çocuk 6 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza da yoldan geçen sürücüler, yaralılar için seferber oldular.
Edinilen bilgilere göre; İnegöl’e bağlı Şipali mahallesinden gelip İnegöl istikametine seyir halinde olan sürücü 36 yaşındaki Erhan K. yönetimindeki 34 ZU 7251 plakalı özel otomobil, iddiaya göre sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucunda kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan özel otomobil, karşı şeritten gelen sürücü  21 yaşındaki Berat B. yönetimindeki 16 F 4112 plakalı özel otomobil ile Şibali köprüsü mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisi ile iki araçta savruldu.
KAZA DA CAN PAZARI YAŞANDI
Şiddetli çarpışmanın sonucunda 34 ZU 7251 plakalı özel otomobilin sürücüsü Erhan K. ile aynı araçta bulunan 5 yaşındaki Aylin Serap K., 2 yaşındaki Kenan Ahmet K., 36 yaşındaki Ayşegül K. ile 16 F 4112 plakalı özel otomobilde bulunan 22 yaşındaki Zeynep Merve Y. ve 23 yaşındaki Kemal Y. yaralandı. Yaralanan ikisi çocuk 6 yaralı içinde kaza yerine çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı sevk edildi.
Yaralılar dan 5’i kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.
MAL CANIN YONGASI!
Kaza sonucunda kafasından yaralanan Erhan K., sağlık ekiplerinin ısrarına rağmen araçta özel eşyalarının olduğunu söyleyerek tedaviyi reddetti. Kaza yerine gelen Jandarma ekiplerini gören sürücü, aracını ekiplere teslim ettikten sonra ambulansa bindirilip, Acil servise götürüldü.
Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 01.09.2016 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<