banner359

İnegöl'de feci kaza;1ölü, 2 yararlı

04 Kasım 2018 Pazar 23:38 2018-11-05 10:28:30
İnegöl'de feci kaza;1ölü, 2 yararlı


İnegöl'de meydana gelen feci kaza da otomobil ile çarpışan motosikletteki 3 kişiden biri ölürken, iki kişi  ağır yaralandı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü kayıplara karışırken, motosikletteki Doğal Balcı(24) hayatını kaybetti.
Kaza İnegöl’ün Yenice Köprülü Kavşağı üzerinde meydana geldi. Akhisar mahallesinden Yenice Köprülü kavşağı üzerine çıkan sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 ABA 294 plakalı özel otomobil, İnegöl istikametinden, Yenice Köprülü Kavşağına çıkan sürücüsü henüz belli olmayan tescilsiz motosiklet ile çarpıştı. 
30 METRE SÜRÜKLENDİ
Sert çarpışmayla yaralılardan biri otomobilin ön camından içine girerek 30 metre sürüklendi.
motosikletten fırlayarak aracın önünde sürüklenen Mevlüt Kılbaş(21) ile yola düşen Ferit Ulucan(20) ve Doğan Balcı(24) ağır yaralandı.
3 yaralı, kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
HASTANEDE ÖLDÜ
Yaralılardan Doğan Balcı(24) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI
Diğer iki yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazanın ardından olay yerinden yaya olarak kaçan otomobil sürücüsü ise ekiplerce aranıyor.

Son Güncelleme: 05.11.2018 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<