banner359

İnegöl'de gönüllü arama kurtarma ekibi kuruldu

12 Aralık 2016 Pazartesi 09:45 2016-12-12 09:53:16
İnegöl'de gönüllü arama kurtarma ekibi kuruldu

 Tamamen gönüllü kişilerden oluşan İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneğinin (İNDAK) olağan genel kurulu Alanyurt´taki dernek binasında gerçekleştirildi. Genel kurulda Varol Yılmaz Başkanlığa seçilirken, Başkan Yardımcılığına Ersen Parlar, Saymanlığa Ömer Gürkan, Sekreterliğe Yahya Bozkurt, Basın Sözcülüğüne Eyüp Köksal getirilerken, yönetim kurulu İlyas Eser ve Niyazi Erğün´den oluştu.

İNDAK Yönetim Kurulu Başkanı Varol Yılmaz, gerçekleştirilen olağan genel kurulun ardından yeni oluşan yönetim kuruluyla birlikte daha hazır hale gelmek için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. Yılmaz, “Amacımız tamamen özelde İnegöl´e, gücümüz yettiği oranda da tüm Türkiye´ye en iyi şekilde hizmet etmektir. Bunun için de var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnegöl halkına afet bilincini kazandırmak ve olası bir depremde kentimizin bu afeti en az zararla atlatabilmesi için gerekli eğitimlerin gerçekleştirilmesini hedefliyoruz. Ayrıca İnegöllüleri de bu fedakar ekibe katılmaya bekliyoruz” dedi.

ONUR VERİCİ BİR ÇALIŞMA

İNDAK Başkanı Varol Yılmaz, “Ekipteki arkadaşlar tamamen gönüllülük esasıyla buradalar. Ailelerinden, işlerinden, kazançlarından fedakarlıkta bulunarak buraya geliyor ve bu ekibe dahil olmanın verdiği onuru yaşıyorlar. Bu gerçekten de onur verici bir çalışma. Herkes sıcak yuvasında rahat rahat yaşarken, rahatından fedakarlıkta bulunan arkadaşlarınız, ileride karşımıza çıkabilecek afetlere ve acil durumlara en iyi şekilde hazır olabilmek için çaba sarf ediyorlar. Hepsine tekrardan bizi bu göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. Derneğimizin kuruluş aşamasında desteklerini esirgemeyen başta İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a ve bizlere her alanda yardımcı olan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah´a şükranlarımızı sunuyor, Rabbimden bizleri çıkmış olduğumuz bu yolda utandırmamasını niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 12.12.2016 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<