İnegöl'de hırsızlık

31 Mayıs 2017 Çarşamba 18:11 2017-05-31 18:22:22
İnegöl'de hırsızlık
 İnegöl Yenice mahallesi Yenişehir caddesindeki bir işyerinde yaşanan hırsızlık olayı şoke etti. 25 santimlik camı kırıp işyerine dalan hırsız, içerisinde para olan yardım kutusu ile işyerine ait kasadaki paraları çaldı.
Edinilen bilgilere göre; Halil Orhan’a ait Yenişehir caddesindeki Ocakbaşı işyeri gece saatlerinde soyuldu. Sabah saatlerinde işyerini açmaya gelen Halil Orhan, işyerinin dağınık olduğunu görünce emniyete haber verdi. 
Olayı anlatan işyeri Sahibi Halil Orhan, işyerinin arka kapısının 25 santimlik camının kırılıp işyerine o dar alandan giren hırsızların içerisinde para olan yardım kutusu ile ahşap sandığının içerisinde bozuk ve kağıt olmak üzere yaklaşık  bin liranın çalındığını, yine aynı yöntemle işyerinden çıkıldığını söyleyerek, cadde esnaflarına hırsızlık olayları konusunda daha güvenli ve dikkatli olmalarını istedi.
Olayla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Son Güncelleme: 31.05.2017 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<