banner359

İnegöl'de İlginç Kaza

12 Ekim 2016 Çarşamba 14:10 2016-10-12 14:11:14
İnegöl'de İlginç Kaza
İnegöl’de meydana gelen ilginç kaza da otomobilin çarptığı park halindeki hafif ticari araç arkasındaki diğer park halindeki aracın üzerine oturdu. Çarpan sürücünün aracıyla beraber kaçtığı kaza da, sabah evlerinden çıkan vatandaşlar araçların üst üste olduğunu görünce şoke oldular.
Edinilen bilgilere göre; Mesudiye mahallesinden gelip Orhaniye mahallesi Mesudiye caddesi üzerinde seyir halinde olan sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, iddiaya gören kontrolden çıkarak caddenin solunda park halinde olan 16 US 902 plakalı hafif ticari araca çarptı.
GÖRENLER HAYRET ETTİ
Şiddetli çarpma sırasında park halindeki 16 US 902 plakalı aracın arkası havalanarak, hemen arkasındaki diğer park halindeki 16 KCG 65 plakalı özel otomobilin üzerine düştü. park halindeki araca çarpan sürücü aracıyla birlikte kayıplara karıştı.
Sabah saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar, özel otomobilin üzerinde duran hafif ticari aracın nasıl kaza yaptığını meraklı gözlerle izlediler ama bir sonuca varamadılar.
Olay yerine gelen emniyet ekiplerinin ilk incelemesine göre farklı bir aracın hafif ticari araca çarpması sonucu kazanın meydana geldiğini tespit ettiler. Kaçan sürücü ekiplerce aranıyor.

Son Güncelleme: 12.10.2016 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<