banner359

İnegöl'de işyerini soydular!

09 Kasım 2019 Cumartesi 20:07
İnegöl'de işyerini soydular!

Kasımefendi Caddesi üzerinde bulunan giyim ve bayan kuaförüne giren hırsız yada hırsızlar, telefon şarjına varana kadar ne buldularsa çalıp kayıplara karıştı. 

Alınan bilgilere göre; Mahmudiye Mahallesi Kasımefendi Cadde üzerinde faaliyet gösteren bayan kuaförüne, işyerinin havalandırma penceresinden giren hırsız yada hırsızlar, işyerindeki televizyonu içeri girdikleri camdan dışarı çıkardı. Kuaför dükkanında bulunan malzemeleri de alan şahıslar yan taraftaki giyim mağazasına geçti. Burada kadın giyim malzemelerini alan hırısız yada hırsızlar kaçarak kayıplara karıştı. İşyerlerinin sahibi olan Esra Bulum, sabah geldiğinde hırsızlığı fark ederek durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen emniyet ekipleri işyerlerinde inceleme yaptı. Polis kayıplara karışan hırsız yada hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<