banner359

İnegöl'de Japonya'ya İlk İhracat

14 Mart 2016 Pazartesi 09:44 2016-03-14 09:49:42
İnegöl'de Japonya'ya İlk İhracat

 İnegöl mobilya sektörünün öncü firmalarından NdesigN, İnegöl´den Japonya´ya ilk ihracatı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

NdesıgN firması, Japonya´dan sonra ihracat yapmış olduğu ülke sayısını 71´e yükseltilmiş oldu.

Yapılan anlaşma doğrultusunda ilk parti Koltuk Mobilya Japonya´ya gönderilirken, NdesıgN Yönetim kurulu üyesi Abdülselam Güleç, “2015 yılı Nisan ayından bu yana Japonlarla yapmış olduğumuz ticari işbirliği görüşmeleri Ocak 2016´da başarı ile sonuçlanarak, ilk siparişi alınmış ve siparişimizi bugün ilk parti Koltuk Mobilya´yı Japonya´ya ihraç etmiş bulunmaktayız. NdesigN Mobilya´da kullanılan bütün materyaller Japonya kalite standartlarına yükseltilmesi neticesinde bu başarı yakalanmıştır. Ürünlerimizde kullanış olduğumuz bütün materyallerin numuneleri Japonya hükümeti laboratuarlarında sağlık testinden geçerek, yüzde 100 sağlıklı materyaller sertifikası alınmıştır” dedi.

NdesıgN firmasının Japonya´dan sonra ihracat yapmış olduğu ülke sayısının 71´e yükseltildiğini, 2016 yılında Japonya´ya ihracat hedeflerinin 1 milyon dolar olduğunu belirten Güleç, “İnegöl´de toplam 55 bin m2´lik alanda kurulu üç ayrı fabrikada, Kastamonu´da da bir fabrika olmak üzere toplam 4 fabrikamızda modern koltuk ve ahşap ev mobilyaları, masif mobilya üretimi yapan NdesıgN firmamızın ihracat atağı devam ediyor. Firmamız İnegöl´deki fabrikalarında ürettiği koltuk ve ahşap ev mobilyalarını yurtiçindeki 50 kurumsal mağazamız ve 200´den fazla bayi dışında 71 ülkedeki pek çok mağazada satışa sunuluyor. Modern çizgileri, rahat ve şık tasarımlarıyla beğeni kazanan modellerimizle ihracat hedeflerimiz sürekli artıyor” dedi.

NdesıgN Yönetim Kurulu üyesi Abdülselam Güleç, Türk mobilyasını dünyaya tanıtmak adına çabaladıklarını da sözlerine ekledi. 

Son Güncelleme: 14.03.2016 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<