banner359

İnegöl'de kontrolden çıkan araç takla attı: 4 yaralı

13 Haziran 2018 Çarşamba 14:07
İnegöl'de kontrolden çıkan araç takla attı: 4 yaralı

Bursa-Ankara karayolu üzeri Yeniköy mahallesi mevkiinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan hafif ticari araç taklalar atarak yan yola düştü; 4 kişi yaralandı.

Bursa-Ankara karayolu üzeri Yeniköy mahallesi mevkiinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan hafif ticari araç taklalar atarak yan yola düştü; 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Balıkesir’den Ankara’ya seyir halinde olan sürücü Sezgin P. Yönetimindeki 10 SG 204 plakalı hafif ticari araç, Yeniköy mahallesi mevkiinden kontrolden çıktı. Savrulan araç, yan yola düşerek taklalar atıp ters durdu. Kaza sonucunda emniyet kemerleri takılı olduğu öğrenilen sürücü ile araçta bulunan Nurcan P., Fulya P. Ve Seda P. Yaralandı. Hafif şekilde yaralanan 4 kişi kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındılar. Kaza da hurdaya dönen araç çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenildi. Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<