banner359

İnegöl'de korku dolu anlar!

31 Mart 2018 Cumartesi 13:28 2018-03-31 17:28:26
İnegöl'de korku dolu anlar!

İnegöl´de meydana gelen kaza da kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlanarak alev alev yandı; iki kişi ağır yaralandı.

İnegöl´den Bursa´ya seyir halinde olan sürücü 27 yaşındaki Nihat Eren Yönetimindeki 01 BY 222 plakalı özel otomobil Ümitalan rampasından indiği sırada kontrolden çıktı. Savrulan otomobil bariyerleri de geçip şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 30 metre yuvarlanan otomobil zemine çarparak ancak durabildi. Savrulan otomobilden fırlayan sürücü ile yanında bulunan arkadaşı ve araç sahibi 37 yaşındaki Fehmi G. ağır yaralandı.

Kazanın ardından otomobil alev alev yandı. O sırada kaza yerinden geçen vatandaşlar durumu 112 ve İnegöl İtfaiyesine bildirdi.

Kaza yerine gelen İnegöl İtfaiye ekipleri alev topuna dönen otomobildeki yangını kısa sürede söndürdüler.

Kaza da ağır yaralanan yolcu ve araç sahibi 37 yaşındaki Fehmi Gültekin, Kanlar içinde kalmasına rağmen yanan otomobilini görünce çevredekilere “Bu araba benim mi?” diye sordu.

Ağır yaralanan iki kişi kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki Sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hurdaya dönen otomobil çekici ile otoparka çekildi.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 31.03.2018 17:28
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<