banner359

İnegöl'de Korkunç Olay!Boşandığı eşiyle görüşmeye gitti...

23 Ekim 2016 Pazar 18:07 2016-10-23 19:13:51
İnegöl'de Korkunç Olay!Boşandığı eşiyle görüşmeye gitti...
Eski eşiyle görüşmeye giden adam, akrabalarının tepkisiyle karşılaştı. Kaçmaya kalktığı sırada aracıyla eski eşinin anneannesini ezen adam olay yerinden kaçarken, yaşlı kadın ise hayatını kaybetti. 
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde eşi Nesime Kekili ile boşanan Serdar Yılmaz, eşiyle konuşmak üzere Kozluca yolu üzerinde ki evine gitti. Eşiyle konuşma istediği sırada eşinin akrabalarının tepkisiyle karşılaşan Serdar Yılmaz, aracına bindi. Bu sırada aracına taş ve tuğla atılan Serdar Yılmaz, kaçmak için geri manevra yaptığı sırada aracın arkasında duran eşinin anneannesi 81 yaşındaki Nesime Dertsiz’e çarptı. Ağır yaralanan yaşlı kadın haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşlı kadın hayatını kaybetti.
Olayın ardından kaza yerinden kaçan sürücü Serdar Yılmaz ise, aracıyla birlikte Alanyurt Polis Merkezine sığındı.
Olayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 23.10.2016 19:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<