banner359

İnegöl'de korkutan kaza

09 Şubat 2020 Pazar 14:01 2020-02-09 16:45:44
İnegöl'de korkutan kaza

Bursa-Ankara karayolu üzeri Kaplan Petrol mevkiinde bir cip kırmızı ışıkta bekleyen iki araca çarptı. Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa-Ankara karayolu üzerinde Ankara istikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan 04 DD 662 plakalı cip, Kaplan Petrol önünde mevkiinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu önce orta refüdeki elektrik trafosuna ardından da kırmızı ışıkta bekleyen özel otomobil ile hafif ticari araca çarptı. Kaza sonucu cipte bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Bursa-Ankara karayolu araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 09.02.2020 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<