banner359

İnegöl'de korkutan kaza

28 Kasım 2016 Pazartesi 10:15 2016-11-28 10:19:39
İnegöl'de korkutan kaza

 Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada iki özel otomobil birbirine girdi. Hurdaya dönen araçlardan bulunan üç kişi burunları bile kanamadan kazayı atlattı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl´den Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü İ.K. yönetimindeki 16 Y 1181 plakalı özel otomobil, aynı istikamete seyir halinde olan sürücü R.Ş. yönetimindeki 16 BAS 20 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrulan araçların biri orta refüje çıkarken, diğer araç ise bariyerlere çarparak durdu. Ağır hasar alan araçlarda bulunan sürücüler ve bir yolcu kazayı yara almadan atlattı.

TRAFİK KONTROL ALTINA ALINDI

Kaza nedeniyle şehirlerarası yolda trafik akışı dururken, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından, araçlar kaza yerinden kaldırılıncaya kadar trafik kontrollü olarak sağlandı. 

Son Güncelleme: 28.11.2016 10:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<