banner359

İnegöl'de kurbanlık yüklü tır devrildi!

21 Ağustos 2016 Pazar 16:34 2016-08-21 16:35:43
İnegöl'de kurbanlık yüklü tır devrildi!
Bursa-Ankara Karayolu üzeri Bursa´nın İnegöl ilçesi sınırları içinde meydana gelen kaza da, kurbanlıkların naklini yapan büyükbaş hayvan dolu Tır, şarampole yuvarlandı. Yan yatan Tır´da şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Edinilen bilgilere göre; Ağrı´dan yükledikleri 30 büyükbaş hayvanı Bursa hayvan pazarına götürmek üzere yola çıkan sürücü Mehmet Kaya yönetimindeki 35 TS 253 çekici, 35 TS 257 Dorse plakalı Tır iddiaya göre aracın sıkıştırması sonucunda direksiyon hakimiyeti kaybedildi. Bursa-Ankara Karayolu üzeri Kulaca Mahallesi kavşağı mevkiinde kontrolden çıkan 30 büyükbaş hayvan yüklü Tır, yolun sağındaki şarampole yuvarlanarak yan durdu.

Kaza sonucunda sürücü ile yanında bulunan İrfan Şahin kazayı burnu bile kanamadan atlattılar. Kazanın kısa süren şokunun ardından Tır´ın dorsesine geçen sürücü ve arkadaşı, dorsedeki hayvanların da yara almadığını görünce derin bir oh çektiler. Dorsedeki kurbanlık büyükbaş hayvanlar, çoban nezaretindeki yakındaki çiftliğe götürüldüler.

Can kaybının yaşanmadığı kazanın ardından yan yatan tır çekici yardımı ile kaldırıldı.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Kazadan yaralanmadan kurtulan İrfan Şahin, o anları anlattı. Ağrı´dan yükledikleri kurbanlık hayvanları Bursa´ya götürmek için dün yola çıktıklarını aktaran Şahin, “İnegöl sınırları içerisinde bir araç bizi sıkıştırdı. O sırada Tır kontrolden çıktı ve şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda şans eseri can kaybı olmadı. kurbanlıklarda zarar görmedi. Büyükbaş hayvnaları yakındaki çiftliğe götürdük. Allah korudu.” Dedi.

 







Son Güncelleme: 21.08.2016 16:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<