İnegöl'de lokanta ve kafeler açıldı

02 Mart 2021 Salı 12:35 2021-03-02 16:40:27
İnegöl'de lokanta ve kafeler açıldı

Kabine toplantısı sonrasında açıklanan kararlar doğrultusunda, yüzde 50 kapasiteyle çalışmaya başlayan lokantalar İnegöl'de sabahın erken saatleriyle birlikte müşterilerini ağırlamaya başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dünkü kabine toplantısı sonrası açıklanan 'kontrollü normalleşme' adımları sonrası alınan kararlar neticesinde sarı renkli ve orta riskli grupta yer alan Bursa'da bazı kısıtlamalar kaldırıldı. Kaldırılan kısıtlamlarda en çok sevinen esnaf oldu. İnegöl'de lokanta işletmecisi olan İlker Agan, "Çok mutluyuz, tedbirleri elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Sabahın erken saatlerinde kendini lokantada bulduğunu söyleyen müşteri Turan Güvercin ise, "Buranın kuru fasulyesini çok seviyordum. Yasakların kontrollü kalkması bizi çok mutlu etti" dedi.

Yeni kararlar doğrultusunda lokantaların, 07.00 ile 19.00 arasında masalarda müşteri ağırlayabileceği bildirildi.

ÇOK MUTLUYUZ
Uzun bir aradan sonra dükkanını açan lokanta işletmecisi İlker Agan, "Öncelikle çok mutluyuz. Eski normallere dönme yolunda ilerliyoruz. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Bizler de esnaflar olarak koronavirüs önlemlerine uyuyoruz. Tedbiri elden bırakmadan çalışmaya devam edeceğiz. Mutluyuz, inşallah devamı gelir" dedi.

banner380

LOKANTAYI VE KURU FASULYEYİ ÇOK ÖZLEMİŞTİM
Kendini erken saatlerde lokantada bulduğunu söyleyen müşteri Turan Güvercin ise, "Yasakların kontrollü bir şekilde kalkması bizim için mutluluk verici. Uzun süredir lokantayı çok özlemiştim. Bu lokantanın kuru fasulyesini çok özlemiştim. İlk gün kendimi lokantada buldum. Bilinçli  yurttaşlar olarak kurallara uyarsak kısıtlamaların daha da azalacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 02.03.2021 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<