banner359

İnegöl'de mobilya şöleni başlıyor

07 Ekim 2019 Pazartesi 10:42
İnegöl'de mobilya şöleni başlıyor

7-12 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 42. MODEF Expo İnegöl Mobilya Fuarı, bugün kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 184 mobilya firmasının yer alacağı fuara, 25 bin dolayında ziyaretçi gelmesi bekliyor. 9 Ekim Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında ziyaret edeceği fuar, şimdiden 20’den fazla sektöre hareketlilik kazandırdı, sıra mobilyacılarda… Türkiye’deki mobilya sektörünün öncüsü olan İnegöl, 2019 yılı ürünlerini ülkemizin ve dünyanın dört bir yanından gelen profesyonel alıcılar ile buluşturuyor. 42. MODEF İnegöl Mobilya Fuarının açılışı bu gün yapılacak. Fuar, 12 Ekim Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Fuar nedeniyle İnegöl’deki otellerin doluluk oranı yüzde 100’e ulaşınca yer bulamayanlar Bursa’daki otellere yönlendirildi. Son bir hafta içerisinde İnegöl ekonomisinde giyim sektöründen gıdaya yaklaşık 20’ye yakın sektörde büyük canlılık yaşandı.

Yeni iş bağlantılarına zemin hazırlayacak uygun bir platform olan, MODEF 2019; sektöre yön veren mobilya mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, profesyonel satın alıcılar, bayiler, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri için çok önemli bir fırsat olarak öne çıkacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<