banner359

İnegöl'de motosiklet ile otomobil çarpıştı

13 Ocak 2022 Perşembe 18:57 2022-01-13 19:04:40
İnegöl'de motosiklet ile otomobil çarpıştı

Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel Sokak üzerinde otomobil motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kaza da 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Mahmudiye Mahallesi İbrahim Şenbel Sokak üzerinde seyir halinde olan Ahmet Tok yönetimindeki 16 AIR 376 plakalı motosiklet, Ömer Esin sokağa dönüş yapmakta olan Bekir Baydar yönetimindeki 16 NCL 75 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kaza sonucu yere düşerek yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yaptı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 13.01.2022 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<