banner359

İnegöl'de nefes kesen kovalamaca

25 Ekim 2017 Çarşamba 16:42 2017-10-25 17:19:04
İnegöl'de nefes kesen kovalamaca

İnegöl’de kuyumculara sahte altın satmaya çalışan 3’ü kadın 5 kişilik şebeke son model araçla kaçarken yakalanarak çökertildi. Kaçarken araçtan atılan çantadan 500’e yakın sahte altın ele geçirildi.
ANLAŞILINCA KAÇTILAR
Edinilen bilgilere göre; Kuyumcular çarşısında bir kuyumcuya giren 3’ü kadın 5 kişi çantalarındaki sahte altınları bozdurmaya çalıştılar. Altınlardan bazılarının sahte olduğunu fark eden kuyumcu, altınların sahte olduğunu söyleyince 5 kişi kuyumcudan hızla uzaklaştılar.
Durumlarından şüphelenen kuyumcu, şahısların 01 YL 102 plakalı aracı binip gittiklerini görünce durumu 155’e bildirdi.
NEFES KESEN KOVALAMACA
Harekete geçen emniyet ekipleri aracın Mimar Sinan Bulvarı üzerinde seyir halinde olduğunu gördüler. Aracı fark eden Karakol, Devriye, Asayiş ve Trafik ekipleri aracın peşine düştüler. Polisin dur ihtarına uymayan araç sürücü, hızla kaçmaya başladı. Önüne geçen ekiplerin üzerine sürerek tehlike yaşatan sürücü, Ahmet Türkel Çevre Yoluna girerek hızla yoluna devam etti. Sürücünün ensesine kadar yaklaşan ekipleri gören, araçtakiler siyah bir çantayı camdan yol kenarına atarak kaçmaya devam ederken, yol kenarındaki kaldırıma çarptılar. 
KAZA YAPTI, KAÇARKEN YAKALANDILAR
Kaldırıma çarpmasıyla lastiği patlayınca duran araçtakiler yaya olarak kaçmaya çalışırken ekipler tarafından kıskıvrak yakalandılar.
ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ
Ekipler tarafından yakalanan araç sürücüsü 35 yaşındaki Nurullah Ü. İle araçta bulunan 30 yaşındaki Reşat I., 35 yaşındaki Medine Ü., 26 yaşındaki Nasiha I. Ve 54 yaşındaki Fikriye I. Polis otolarına bindirildiler.
FENALAŞMA NUMARASI
Polis otosuna alınan kadınlardan Fikri I. Bir anda fenalaştı. Fenalaşan kadın 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Yapılan tetkiklerde kadının herhangi bir sağlık sorununun olmadığı ortaya çıktı.
BİR ÇANTA DOLUSU ALTIN
Yola atılan çantayı bulan ekipler, çantanın altın dolu olduğunu görünce şaşırdılar. Yapılan incelemede büyük bir kısmı sahte olan 500’e yakın altın ele geçirildi.
3’ü kadın 5 kişinin gözaltında sorgulamasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 25.10.2017 17:19
Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaberE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<