banner359

İnegöl'de örnek kampanya

15 Şubat 2019 Cuma 17:25
İnegöl'de örnek kampanya

İnegöl’de 2 yıl önce çoğunluğu basın mensupları tarafından başlatılan Cuma sonrası yemek organizasyonu, 2 yılda İnegöl’ün bir çok önemli isminin ağırlandığı geniş bir sofraya dönüştü. ;Sosyal sorumluluk projelerine de önem veren ve ‘Kayıntılı Cuma Sohbetleri’ adıyla tanınan grup Eski Karacakaya köyünde tüm öğrencilere kitap dağıttı.

2017 yılının Ocak ayında Kültür Park içerisinde yer alan Sena Kafe’de bir araya gelen basın mensupları Cuma sonrası yemek organizasyonu başlattı. 2 yıllık dilimde İnegöl’ün kamu kurum ve kuruluşları, dernek ve oda başkanlarını da ağırlayan grup, organizasyona Kayıntılı Cuma Sohbetleri ismini verdi.
Grup sosyal sorumluluk projesi kapsamında aralarında topladıkları paralarla kitap aldı ve Eskikaracakaya köyünde öğrencilere dağıttı. Aralarında basın mensuplarının yanı sıra Süper Lig Yardımcı Hakemi Hakan Yemişken ve Sena Kafe Sahibi İsmail Çelik’in de bulunduğu grup, öğrencilerle sohbet etti, sonrasında da hikâye kitaplarını hediye etti. 

Konuya ilişkin konuşan Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Cem Taşkıner; “Kayıntılı Cuma Sohbetleri,  2 yıl önce basın mensubu arkadaşların sırayla Cuma sonrası birbirlerine ikramı olarak başladı. Kısa sürede İnegöl’de meşhur oldu. Belediye Başkanımız Alper Taban, başkan yardımcılarımız, İTSO Başkanımız, farklı oda ve dernek başkanlarımız misafirimiz oldu. Birlik ve beraberlik mesajlarını verdiğimiz güzel organizasyonlar yaptık. Grubumuzda yer alan Süper Lig Hakemi Hakan Yemişken hocamız sosyal sorumluluk projesi kapsamında kitap dağıtımını önerdi. Bizler de aramızda para toplayarak kitaplarımızı aldık. Temin ettiğimiz MEB'in tavsiye ettiği '100 Temel Eser' listesinde  yer alan kitapları bugün dağıtmış olduk  Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra farklı bir köy okulu için bir çalışma yapacağız” dedi. Taşkıner, okul müdiresi Kübra Coşkun ve öğretmenlere de ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<