banner359

İnegöl'de otomobil takla attı: 2 yaralı

07 Şubat 2018 Çarşamba 19:29
İnegöl'de otomobil takla attı: 2 yaralı

Bursa-Ankara karayolu üzeri Süleymaniye altgeçidi mevkiinde meydana gelen kazada otomobil taklalar attı; 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; alkol aldıkları iddia edilen iki arkadaş Bursa istikametinden İnegöl’e otomobille seyretmeye başladılar. Ali K. yönetimindeki 16 JV 254 plakalı özel otomobil, Süleymaniye altgeçidi mevkiinde kontrolden çıktı. Kaldırıma çarpan otomobil taklalar atarak karayolunun ortasında düz durdu.
KAÇTI
Kaza sonucunda sürücü Ali K. ile yanında bulunan arkadaşı Gürkay T. Yaralandı.
Sürücü kaza yerinden yaya olarak kaçarken, arkadaşı ise kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.
Emniyet ekipleri yaya olarak kaza yerinden kaçan sürücüyü arama çalışması başlatırken, kısmen karayolunu kapatan hurdaya dönmüş araç ise çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.
Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<