İnegöl'de şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

20 Haziran 2017 Salı 12:58 2017-06-20 13:00:55
İnegöl'de şafak operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

 İnegöl´de Organize Suç Örgütlerine yönelik bu sabah Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ile İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ortaklaşa düzenlediği eş zamanlı operasyonda 10´un üzerinde şüpheli göz altına alındı.

banner380
Bursa Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro amirliği ekipler ile İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından bu sabah 17 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon kapsamında iddiaya göre organize suç örgütü üyesi oldukları gerekçesiyle İ.A., H.D., Y.C.,E.K., H.Ş., Y.B.,H.D., Y.D., isimi şahıslar ile birlikte toplam 10´un üzerinde şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan İ.A., H.D., Y.C.,E.K., H.Ş., Y.B.,H.D., Y.D., ve diğer şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İnegöl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

17 farklı adreste yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi.




Son Güncelleme: 20.06.2017 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<