banner359

İnegöl'de serinlemek için gölete giren 2 çocuk boğuldu

01 Haziran 2017 Perşembe 15:29 2017-06-01 16:11:53
İnegöl'de serinlemek için gölete giren 2 çocuk boğuldu
İnegöl'de serinlemek için Boğazköy barajı bitişiğindeki gölete giren 3 öğrenciden 15 yaşındaki Bünyamin Güzeltaş ile 15 yaşındaki Metin Şener hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; Bu gün okula gitmeyen Huzur Mahallesi'nde ikamet eden 15 yaşında ki Bünyamin Güzeltaş, 15 yaşındaki Metin Şener ve 15 yaşındaki Yusuf Koldanca yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Boğazköy barajına gittiler. Yaya olarak baraja ulaşan gençlerden ikisi barajın hemen bitişiğindeki iş makinaları tarafından alınan topraklar nedeniyle yağışlarla oluşan gölete girmek istediler. 15 yaşında ki Bünyamin Güzeltaş  ve 15 yaşındaki Metin Şen kıyafetlerini çıkartıp gölete atladılar. 
ÇIRPINMAYA BAŞLADILAR
Yüzme bilmeyen iki genç gölet içerisinde çırpınmaya başladılar. Arkadaşlarının gölet içerisinde çırpındığını gören Yusuf Koldanca, kıyafetlerini çıkarıp arkadaşlarını kurtarmak için gölete atladı.                        
Yüzme bilmeyen Yusuf Koldanca, boğulacağını anlayınca sudan zorlukla çıktı.
TELEFONLA ARADI
Bünyamin Güzeltaş  ve Metin Şener’in su içerisinde kaybolduğunu fark eden Yusuf Koldanca, telefonuyla İtfaiye ve 112’yi arayarak yardım istedi.
Olay yerine gelen ekipler de Bursa Emniyet Müdürlüğü Sualtı Polisine haber verdiler.
Olay yerine gelen Sualtı polisi ekipleri kısa sürede boğulan Bünyamin Güzeltaş  ve 15 yaşındaki Metin Şener’in cesetlerine ulaştılar. İki gencin cansın bedenlerini gören arkadaşı Yusuf Koldanca, “Abi bir müdahale edin belki yaşıyorlardır” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Abdülhamithan ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Bünyamin Güzeltaş ile Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu Mesleki ve Teknik Lisesi1. Sınıf öğrencisi Metin Şener’in cenazeleri savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp kurumuna gönderildi.
Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 01.06.2017 16:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<