banner359

İnegöl'de tretuvar çalışmaları sürüyor

24 Eylül 2018 Pazartesi 18:23
İnegöl'de tretuvar çalışmaları sürüyor

İnegöl Belediyesi, Süleymaniye Mahallesinde hizmet atağını sürdürüyor. Yasemen, Nesil, Özkent, Akgül, Funda, Kahraman, Açan ve Şehit Er Akif Karşı sokaklarında tretuvar çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Mahalle Muhtarı Halim Yiğit, Ak Parti ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ”
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği uygulama hakkında bilgi alan Başkan Taban, alanda yapılan inceleme sonrası uygulama hakkında açıklamalarda bulundu. Taban, projelerin bir bir hayata geçirildiğini ifade ederek; “Süleymaniye mahallemizde yürütülen tretuvar çalışmalarını yerinde görmek adına bugün buradayız. Biliyorsunuz çok yakın zamanda Orhaniye Mahallesinde başlatmış olduğumuz çalışmaların devamını sürdürüyoruz. Şehrimizin her bir eksiğinin giderilmesi adına yapmış olduğumuz planlamalar neticesinde çalışmalarımıza dur durak bilmeden devam ediyoruz. Yeşil alan düzenlemeleri, otopark ve çocuk oyun alanı düzenlemeleri yaparak özellikle sosyal donatı alanlarının sayılarını çoğaltarak gerekli olan ihtiyacı gidermeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

8 SOKAKTA TRETUVAR ÇALIŞMASI
Sağlıklı bir yaşam çerçevesinde yolların, asfaltın, kaldırımların ve otopark alanlarının güzel bir şekilde uygulanması gerektiğine vurgu yapan Taban, “Tabi ki tüm bunların yanında şehrimizde eksik olan alanlarımız var. Bu eksik olan alanları da büyük bir özveriyle tamamlamak için uğraş veriyoruz. Bugünde Süleymaniye Mahallesinde Yasemen, Nesil, Özkent, Akgül, Funda, Kahraman, Açan ve Şehit Er Akif Karşı sokaklarında tretuvar çalışmalarını yürütüyoruz. Tretuvar düzenleme çalışması kapsamında 1200 metre uzunluğundaki yollarda, 2000 metre bordür ve 4500 metrekare de parke taşı uygulaması yapıyoruz. Bu kentsel düzenleme çalışmasının belediyemize maliyeti ise yaklaşık olarak 150 bin TL’dir” açıklamasında bulundu.

Taban son olarak, “Burada yürütülen çalışmaları en kısa süre içerisinde bitirerek bu alanı vatandaşlarımızın en güzel şekilde kullanmasını sağlayacağız. Vatandaşlarımızın yapmış olduğumuz bu hizmetlerden en iyi şekilde istifade etmesini diliyor, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<