banner359

İnegöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

13 Aralık 2020 Pazar 20:13 2020-12-13 23:02:41
İnegöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

İnegöl'de narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda 5 uyuşturucu satıcısı yakalandı, 240 gram metanfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şahsa sokağa çıkma yasağına uyumadıkları gerekçesiyle toplam 15 Bin 750 TL para cezası da uygulandı. 
 İnegöl Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, 5 şahsı takibe aldılar. 
Şahısların bulunduğu araç durduruldu. Şahısların ikamet ettikleri ev ve araç arandı. Aramada  241 gram metanfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi, uyuşturucu Paketlemede Kullanılan boş kilitli poşetler ve alimünyum folyalar, Uyuşturucu Ticaretinden Kazanıldığı düşünülen 830 TL para, 2 Adet Ruhsatsız Silah ve silaha ait 12 adet 9 mm mermi, 1 adet Ruhsatsız Pompalı Tüfek ve tüfeğe ait 4 adet mermi ele geçirildi. 
Şüpheliler H.B., Ö.B. A.Ş., Y.F. ve M.C.M. gözaltına alındılar. 

Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 5 kişiden H.B., Ö.B., ve M.C.M. tutuklanırken, A.Ş. ve Y.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 13.12.2020 23:02
Anahtar Kelimeler:
InegölUyusturucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<