İnegöl'de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

27 Ocak 2017 Cuma 17:45 2017-01-27 17:49:01
İnegöl'de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

 İnegöl Emniyet Ekiplerince eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yakalanan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

banner380
Edinilen bilgilere göre; iki aydan bu yana süren teknik takip sonucunda harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlediler.
17 KİŞİYİ ZEHİRLEMİŞLER
Teknik takipler sonucunda uyuşturucu tacirlerinden uyuşturucu alan 17 kişinin ifadesinin ardından ekipler harekete geçtiler.
5 MAHALLEYE BASKIN
Süleymaniye, Mahmudiye, Osmaniye, Kemalpaşa ve Tahtaköprü mahallelerindeki adreslere gece saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.
200 GRAM ESRAR ÇIKTI
Düzenlenen operasyonlarda evler didik didik arandı. Aramalarda 200 gram esrar ele geçirildi.
TACİRLER YAKALANDI
Düzenlenen adreslerde bulunan 49 yaşındaki Halil B., 39 yaşındaki Hakan S., 26 yaşındaki Caner Y., 35 yaşındaki Metin T., 35 yaşındaki Halil K. ve 20 yaşındaki Gökhan D. Yakalanarak gözaltına alındılar.
YOLDA YAKALANDI
Öte yandan aynı gün daha önceden uyuşturucu ticaretinden aranan 26 yaşındaki Doğan A. ise KOM ekiplerinin dikkati üzerine yolda yaya olarak yürürken kıskıvrak yakalandı.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Gözaltına alınan 7 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar.

Son Güncelleme: 27.01.2017 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<