banner359

İnegöl'de Yağmur Etkili Oldu

Meteorolojinin günler öncesinden haber verdiği yağmur Bursa’da şiddetli yağmaya başladı.Sabah saatlerinde şehir merkezini etkisi altına alan şiddetli yağmurda vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların...

28 Şubat 2018 Çarşamba 13:06 2018-02-28 16:13:28
İnegöl'de Yağmur Etkili Oldu

Meteorolojinin günler öncesinden haber verdiği yağmur İnegöl'de şiddetli yağmaya başladı.

Sabah saatlerinde şehir merkezini etkisi altına alan şiddetli yağmurda vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşların ıslandığı görüldü. Bazı vatandaşlar ise şiddetli yağmurdan korunmak için saçak altlarına ve dükkanlara sığındı. Otobüs ve metrodan inen vatandaşların ıslanmamak için koşturduğu görüldü. Bazı vatandaşlar ise yağan şiddetli yağmura aldırmadan yollarına devam etti. İnegöl'de yağmurun yarın yerini kar yağışına bırakması bekleniyor.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, "Meteoroloji uyarmıştı, ama biz hazırlıksız yakalandık. Aniden bastıran yağmurda sırılsıklam olduk" dedi.

Son Güncelleme: 28.02.2018 16:13
Anahtar Kelimeler:
InegölYağmurInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<