banner359

İnegöl'de Yaşlı adama evlilik tuzağı

04 Kasım 2017 Cumartesi 12:05 2017-11-05 16:23:45
İnegöl'de Yaşlı adama evlilik tuzağı

İnegöl´e bağlı Ortaköy mahallesinde ikamet eden ve hiç evlenmemiş olan yaşlı adam, kendisini evlilik vaadiyle dolandırmaya çalışanların tuzağına düşmedi. İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığa bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan 1´i bayan 2 kişi işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiler.

Edinilen bilgilere göre olay, İnegöl´e bağlı Ortaköy mahallesinde meydana geldi. Ortaköy mahallesinde ikamet eden ve bugüne kadar hiç evlenmeyen 60 yaşındaki H.Ç., daha önceden tanıdığı 50 yaşındaki S.Ç.´den evlenme konusunda yardım istedi. S.Ç. ise H.Ç.´ye İstanbul´da ikamet eden 45 yaşlarındaki R.Ü. isimli bekar bir bayan tanıdığını, isterse kendisi ile tanıştırıp evlendirebileceğini söyledi.

DOLANDIRILACAĞINI ANLADI

Yaşlı adamın tanışmayı kabul etmesi üzerine geçtiğimiz Salı günü İstanbul´dan İnegöl´e gelen R.Ü. isimli bayan, yaşlı adam ile evlenmeyi kabul ederek kuyumcudan H.Ç. ile birlikte nişan yüzüğü aldı. R.Ü.´nün Ortaköy mahallesindeki evde oturmak istememesi üzerine İnegöl merkezinde kiralık ev tutulması ve yapılacak masraflar için kendisinden bir miktar para talep edilmesi üzerine H.Ç. durumdan şüphelenerek, İlçe Jandarma Komutanlığına giderek dolandırılacağını söyledi.

EKİPLER SUÇÜSTÜ YAKALADI

İhbar üzerine İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat ekibi harekete geçti. H.Ç. ile birlikte Ortaköy mahallesindeki evine giden ekipler plan yaptı. H.Ç.´den S.Ç. ve R.Ü.´ye kendisinden istedikleri parayı vermek için Ortaköy mahallesindeki evine çağırmasını istediler. Ortaköy mahallesinde operasyon için bulunan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığından oluşturulan Asayiş Timi H.Ç.´nin ikametinde şahıslarını beklemeye başladılar.

Eve gelen dolandırıcılık şüphelileri S.Ç. ve R.Ü. ekipler tarafından yakalandı. Gözaltına alınan iki kişi Jandarma Komutanlığında alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildiler. 

Son Güncelleme: 05.11.2017 16:23
Anahtar Kelimeler:
InegölE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<