İnegöl'deki cinayetin detayları ortaya çıktı

17 Haziran 2021 Perşembe 17:55
İnegöl'deki cinayetin detayları ortaya çıktı

İnegöl'de meydana gelen olayda öfkeli adam, barışmak için gittiği görevli olduğu eşi Bircan Doğan'ı bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. 
Öfkeli koca kendini de bıçaklayarak yaraladı. 
Olay Süleymaniye Mahallesinde bulunan Yunus Emre lisesinde meydana geldi. Atalay D. (30), barışmak için eşinin temizlik görevi yaptığı Liseye gitti. Tartışma sırasında öfkelenen Atalay D. (30), elindeki bıçakla karısı Bircan D.(29)'ı bıçaklamaya başladı. Durumu gören eğitimciler, polise ve 112’ye bildirdiler. Olay gelen ekipler, karısını bıçaklayan adamı zorlukla etkisiz hale getirdiler. Ağır yaralanan kadın olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. O sırada öfkeli koca da kendini bıçakla yaraladı. 
Hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Öfkeli koca tedavinin ardından gözaltına alındı. 2 çocuğu olan kadının cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli tıp kurumuna gönderildi. Atalay'ın okula gelerek, eşini 20 yerinden bıçaklarken, baş örtüsüyle boğduğu belirlendi. 
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

banner380

Anahtar Kelimeler:
Inegöl
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<