İnegöl'deki kuaför cinayetinde perde aralanıyor!

23 Eylül 2016 Cuma 12:31 2016-09-23 12:33:48
İnegöl'deki kuaför cinayetinde perde aralanıyor!
İnegöl'de alkol alan gençler arasında, zihinsel engelli bir gencin darp edilmesi yüzünden çıkan ve İnegöl´de berber işyeri bulunan 25 yaşındaki Tamer Y. Cinayetinde perde aralanıyor. 

17 Ocak 2016 tarihinde İnegöl´de işlenen Cinayetin tutuklu sanıkları Ali Ş., Mert S. Ve Hamdi K.´nın İnegöl ağır ceza mahkemesinde yargılanmalarına devam edildi.

TELEFONLA ARANDI, OLAY YERİNE GİTTİ

Sanık Ali Ş.´nin müdafi huzurunda verdiği savunmada şu ifadelere yer verildi; “Sanık Mert´in telefonla araması neticesinde müvekkilim olay yerine gitmiştir. Kasten öldürme suçundan yargılanmaması, yardım suçundan sorumlu tutulması, müvekkilimizin tahliyesini talep ediyoruz”.

KAVGADA DARBE ALMIŞ

Sanık Hamdi K.´da müdafi huzurunda verdiği savunmada, “Olayda müvekkilim Hamdi kafasına da bir darbe almıştır, müvekkilim in tahliyesini talep ediyoruz” ifadelere yer verildi.

CEZAEVİNDE SORU SORMUŞLAR

Sanık Hamdi K. ayrıca bir savunma daha yaptı. Cezaevinde yaşadığı olayı anlatan Hamdi K., “Mert´in koğuşunda kalmış olup daha sonra benim koğuşuma nakledilmiş olan bir şahısla otururken yazılarıma benim konuştum. Bana Mert´i tanıyıp tanımadığımı sordular. Hangi Mert diye sordum? Onlar´da ‘cinayet suçundan yatan´ dediler ve böylece Mert´in cinayet suçlamasını kabul ettiğini ve bana suçlamayı attığını söylediler. Tanıklık yapmayacaklarını da ifade ettiler”. dedi.

Sanık Mert S.´nin müdafi savunmasında, “Sanık Hamdi´nin bu celse yapmış olduğu beyanlarını kabul etmiyoruz. Kendisi daha ilk celselerde bıçağı ben salladım diye ikrarda bulunmuştu. onlar tutuksuz iken müvekkilimizin aylarca tutuklu kalmasının doğru olmadığını düşünüyoruz. Tahliyesini talep ediyoruz” dedi.



HAMDİ ATK´YA SEVK

Mahkeme Sanık Hamdi K.´nın cezai ehliyetinin olup olmadığının tespit edilmesi için Ekim ayında İstanbul Adli Tık Kurumuna sevk edilmesine, 3 sanığın da tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Duruşma 17 Kasım 2016 tarihine ertelendi. 

Son Güncelleme: 23.09.2016 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<