banner359

İnegöl'den Bursa'ya iki yönetici daha

25 Eylül 2017 Pazartesi 16:28 2017-09-25 17:01:43
İnegöl'den Bursa'ya iki yönetici daha

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Teşkilatı olağan kongresi pazar günü tek liste ile gerçekleştirildi. Kongrede Tevfik Topçu ve listesi yeni yönetime seçildi.  MHP Bursa İl Teşkilatı’nın yeni yönetiminde 2 İnegöllü siyasetçiye de görev verildi.

YÖNETİMDE 2 İNEGÖL
Milliyetçi Hareket Partisi olağan kongresi önceki gün gerçekleştirildi.  Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede aday olan Tevfik Topçu ve listesi yeni yönetimi oluşturdu. Tevfik Topçu’nun yeni yönetiminde  Güneydoğu gazisi ve eski İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Ümit Kapan ile İnegöllü iş adamı Serkan Girgin’de bulunuyor. 

2’DEN 3’E YÜKSELDİ
 Geçtiğimiz yıllar genel merkez delegesi olarak 2 kişi seçilen İnegöl’de sayı artarak bu yıl 3’e yükseldi. İnegöl’den Fahri İnkaya, Nazan Gündüz ve Hayati Bedir genel merkez kongresinde delege olarak oy kullanacak.

Son Güncelleme: 25.09.2017 17:01
Anahtar Kelimeler:
BursaInegölMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<