banner359

İnegöl Diş Hastanesi Büyüyor

25 Mayıs 2017 Perşembe 09:04 2017-05-25 09:07:48
İnegöl Diş Hastanesi Büyüyor

 Bölge hastanesi olma yolunda ilerleyen İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin 5 üniti de Yenişehir’de hizmete açıldı. İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı artık Yenişehir’de açılan 5 ünit ile birlikte hizmet ağını genişletti.

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, İnegöl’de 46, Yenişehir’de açılan 5 ünit ile birlikte toplam 51 ünit sayısına çıkan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinini, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in büyük desteği ile hastane yolunda büyük adım attığını aktardı. 
İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu, Yenişehir Devlet Hastanesinde hizmet veren 4 diş ünitinin Yenişehir İlçesi Sümbüllük mevkiinde hazineye ait 297 ada 13 parselde bulunan 1 bin 203 metrekare yüz ölçümlü 2015 yılında yapımı tamamlanan müstakil taşınmaza taşınarak İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı 10 Ünitli Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılması talebinde bulunduklarını ifade etti.
Milletvekili Şahin’in de büyük destekleri ile taleplerinin olumlu yönde cevap aldığını aktaran Hasanoğlu, “Semt Poliklinikleri ve Ağız ve Diş Sağlığı Bağlı Birim Değerlendirme Komisyonu’nun toplantısında yapılan değerlendirme neticesinde; Yenişehir ilçesi Sümbüllük mevkiinde hazineye ait 2015 yılında yapımı tamamlanan müstakil taşınmazda, Yenişehir Devlet Hastanesinde hizmet veren 4 ünitin taşınarak, İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine bağlı 5 ünitli ağız ve diş sağlığı polikliniği açılması uygun görüldü şeklinde cevap geldi. İnegöl’de 46 ünitimiz var. Yenişehir’de açacağımız 5 ünit ile birlikte toplam 51 ünit sayısına ulaşacağız. Kurumumuz böylelikle hastane olma yolunda büyük bir adımı atmıştır. Destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Son Güncelleme: 25.05.2017 09:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<