banner359

İnegöl-Domaniç yolunda kar esareti

16 Kasım 2016 Çarşamba 12:48 2016-11-16 12:52:44
İnegöl-Domaniç yolunda kar esareti
 İnegöl'de aniden bastıran yoğun kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı . 
 İnegöl ile Domaniç'i  birbirine bağlayan karayolu üzerinde seyir halinde olan sürücüler, aniden bastıran kar yağışına hazırlıksız yakalandılar.

İnegöl´ün Tahtaköprü mahallesi mevkinde uygulama yapan İnegöl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi, Tır ve kamyonların geçişine izin vermezken, özel otomobillere ise lastiklere zincir takmadan geçiş verilmiyor.

İnegöl-Domaniç arasındaki yoğun kar yağışı nedeniyle kar kalınlığının 20 santimi bulduğu karayolunda sürücüler yoğun mücadele veriyor.

YOLDAN ÇIKAN TIRLAR KURTARILIYOR

Yoğun kar yağışına önlemsiz yakalanan bazı tanker ve tırlar yoldan çıkarken, yolda kalan araç sürücülerinin imdadına Jandarma ekipleri ve karayolları ekipleri yetişiyor.

Uygulama yapan Jandarma Trafik Timi ekipleri, zincir takmakta zorlanan sürücülere yardım ederlerken, düğer sürücülere ise yola zincirsiz ve çeki halatı bulundurmadan yola çıkmamalarını istediler.

CENAZEYE GİDERKEN YOLDA KALDILAR

İnegöl´den Domaniç ilçesine seyir halinde olan sürücü Recep Türken, cenaze için yola çıktığını ve yol üzerinde oluşan kar nedeniyle yola devam edemediğini söyleyerek, sürücülere zincirsiz yola çıkmamalarını söyledi.

Tır Sürücüsü İsmail Ataç ise, kar yağışına bir anda yakalandığını söyleyerek, bir çok aracın yolda kaldığını ifade etti.

KARAYOLLARI ÇALIŞIYOR

Araçların kayarak yoldan çıkması sonucunda Jandarma ekiplerinin haber vermesiyle karayolları ekipleri de yolu açmak için çalışmalara başladılar 

Son Güncelleme: 16.11.2016 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<