banner359

İnegöl DP iftarda buluştu

14 Haziran 2017 Çarşamba 14:30 2017-06-14 14:33:55
İnegöl DP iftarda buluştu

 Demokrat Parti İnegöl İlçe Teşkilatı uzun bir aradan sonra bu yıl yeniden iftar programında buluştu.

Önceki akşam İshakpaşa Lokantası’nda düzenlenen yemeğe DP Bursa İl Başkanı Ali Biliz, DP İlçe Başkanı Murat Balakuş ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

İLKLERİ YAPIYORUZ
Yemeğin ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulunan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, “1. dönem kongremizde, daha evvelden Doğru Yol Partisi döneminde ve Demokrat Parti’nin ilk kurulduğu dönemde geleneksel olan iftarlarımız uzun süredir sekteye uğramıştı. En az 10 senelik bir dönem içerisinde iftar yapılmamaktaydı. İlk dönem göreve gelirken geleneksel iftarımızı yapacağımızı ve bunu daha geniş katılımlarla gerçekleştireceğimizi taahhüt etmiştik. Geçen sene sadece yönetim kurulu üyelerimiz ve delegelerimizle yaptığımız iftarı bu sene üyelerimizle, misafirlerimizle, partili büyüklerimizle daha geniş çaplı yaptık. İlçe teşkilatı olarak göreve geldiğimizden beri ilkleri yapmaya çalışıyoruz. İlk Genel Başkanlı kongreyi yapan yönetim kurulu bizdik. Bunun yanında GİK’e, Yüksek Haysiyet Divanı’na buradan Ankara’ya ağabeylerimizi gönderen yönetim kurulu biz olduk. Uzun zamandan beri yapılmayan geleneksel hale gelmiş ilçe iftarımızı yapmak yine bize nasip oldu. Katılanlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha geniş katılımlarla yapacağımızı taahhüt ediyorum. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesinin ve mübarek Ramazan bayramının hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı

Son Güncelleme: 14.06.2017 14:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<