banner359

İnegöl'e 3 yeni hakim atandı

09 Nisan 2018 Pazartesi 09:34
İnegöl'e 3 yeni hakim atandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi sonucu Türkiye genelinde toplam bin 236 Hâkim ve Cumhuriyet Savcısı ataması yapılırken, bu kapsamda İnegöl´e üç yeni Hakim ataması yapıldı.

Resmi Gazete´de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu kararnamesiyle adli yargıda bin 178, idari yargıda 58 olmak üzere toplamda bin 236 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı adayının ataması gerçekleştirildi.

HSK Kanununun 13. maddesi gereğince ad çekme usulüyle gerçekleştirilen kararname ile adli yargıda bin 178 Hakim ve Cumhuriyet Savcısı adayının, idari yargıda ise 58 Hâkim adayının ataması gerçekleştirildi. Bin 178 Hakim adayından Mehmet İlhan, Serkan Kıvrak ve Fatma Taşkın gerçekleştirilen atama sonucunda İnegöl Hakimliğine atandılar. 

Anahtar Kelimeler:
InegölHakimAtamaAdalet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<