İnegöl'e hafta sonu kar geliyor!

10 Şubat 2017 Cuma 16:50 2017-02-10 16:56:38
İnegöl'e hafta sonu kar geliyor!

 Meteoroloji'den beklenen açıklama geldi... Kar ve soğuk yurda dönüyor. Şimdiden soğumaya başlayan hava özellikle yarından itibaren daha da hissedilecek. Hafta sonu kar yağışı da başlıyor.

İnegöl'de bir süredir mevsim normallerinde seyreden hava sıcaklıklarının cumartesi gününden itibaren düşeceği tahmin ediliyor. Yani, 10 dereceye çıkan sıcaklıklar, 0 dereceye kadar inecek. hatta soğuklarla birlikte İnegöl'e kar da bekleniyor.

Pazar ve Pazartesi günleri  kuvvetli kuzeyli rüzgarlarla birlikte aralıklı olarak hafif karla karışık yağmur ve kar yağışı görüleceği, ancak bu yağışların hayatı olumsuz yönde etkileyecek bir kar örtüsü yapması beklenmiyor. Bu hafta boyunca mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Karadeniz üzerinden gelen soğuk havanın etkisiyle, hissedilir derecede azalarak hafta sonu ve önümüzdeki hafta mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor. Yetkililer oluşacak buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

banner380

Son Güncelleme: 10.02.2017 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<