banner359

İnegöl Ekonomisi Mercek Altında

14 Mayıs 2020 Perşembe 22:02 2020-05-15 14:24:24
İnegöl Ekonomisi Mercek Altında

İnegöl Beldiye Başkanı Alper Taban, Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi öncülüğünde, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile videkonferans yoluyla COVİD-19 salgınının işletmeler üzerindeki etkilerine yönelik istişarelerde bulundu. 

Koronavirüsü salgınınının ülkemizde görüldüğü ilk günden bu yana virüs ile mücadelesini hız kesmenden sürdüren İnegöl Belediyesi, MÜSİAD öncülüğünde virüsten etkilenen işletmelere yönelik Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile videokonferans yoluyla bir araya gelerek iyileştirme çalışmaları üzerine istişareler edildi. 

Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere ile salgının işletmeler üzerindeki etkisi ve İnegöl ekonomisine yönelik yapılan videokonferansa Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel, ve MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç katıldı.

Son Güncelleme: 15.05.2020 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<