banner359

İnegöl emniyetinden uyuşturucu operasyonu

29 Haziran 2021 Salı 15:37 2021-06-29 16:21:35
İnegöl emniyetinden uyuşturucu operasyonu

İnegöl Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince İnegöl’de bir ev ve arabada yapılan aramada çok sayıda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince ilçemiz genelinde uyuşturucu madde ticaretini önlemek amacıyla yapılan çalışmalarda Sinanbey Mah. 1.Mesudiye sokakta bulunan adres ile Ahmet Türker Çevreyolu Hocaköy yolu üzerinde yakalanan araçta yapılana aramalarda Seymen A.,Celalettin Ç. , N. Ç., F. A., A. S., Süleyman A., Şahin A., S.K.,S. D. isimli şahıslar yakalandı.

Şahıslara ait ikamette ve araçlarda yapılan aramada 34,58 gram Metamfetamin, 64 gram Bonzai, 3 adet uyuşturucu Extacy hap maddesi, uyuşturucu ticaretinden kazandığı değerlendirilen 1350 TL, 2 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, tabancalara ait  15 adet 7,65 mm çapında fişek ile 1 adet ruhsatsız  pompalı tüfek ele geçirildi.
Seymen A. ,Celalettin Ç., Süleyman A. , Şahin A. isimli şahıslar Uyuşturucu Madde Ticareti kapsamında gözaltına alındı. İfadelerinin ardından adliyeye çıkarılan Seymen A. ve Celalettin Ç. isimli şahıslar tutuklanırken, Süleyman A. ve Şahin A. isimli şahıslar adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Diğer şahıslar ise, uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 29.06.2021 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<