banner359

İnegöl Fuara Hazırlanıyor

03 Ekim 2021 Pazar 18:50
İnegöl Fuara Hazırlanıyor

İnegöl Belediyesi, 6 gün sürecek 45. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF EXPO) öncesi şehir genelinde hazırlıklarını sürdürüyor.

İnegöl, 45. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF EXPO) ile dünyaya kapılarını açıyor. 4-9 Ekim tarihleri arasında MODEF Fuar alanında hayat bulacak fuar, şehrin tamamında büyük heyecan uyandırdı. Hemen her sektörde fuar öncesi hazırlıklar sürerken, binlerce ziyaretçi ağırlayacak fuara ilişkin İnegöl Belediyesi de hazırlıklarını sürdürüyor.

İnegöl Belediyesi, özellikle fuar alanı bölgesi ve şehrin giriş-çıkış noktalarında bir dizi düzenleme çalışması başlattı. Çalışmalar ekipler tarafından hummalı bir şekilde sürdürülürken, 6 günlük mobilya şöleni için şehre gelecek misafirlerin eksiksiz şekilde karşılanması ve ağırlanması hedefleniyor. Bu çalışmalar kapsamında; şehrin giriş çıkışları düzenleniyor, yine fuar alanı bölgesinde hız kesici ve bordür boyama çalışmaları sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<