banner359

İnegöl HEM'den yeni kurslar

16 Ocak 2018 Salı 09:55
İnegöl HEM'den yeni kurslar

İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir yaptığı açıklamada, yeni açacakları Yöre Oyunları Ustaöğretici, Bilgisayarlı Muhasebe ve Ön Muhasebe kurslarının kayıtlarının devam ettiğini belirtti.

YÖRE OYUNLARI USTAÖĞRETİCİ KURSU

Üç farklı kursun kayıtlarının devam ettiğini ifade eden Müdür Burhanettin Özdemir, “Yöre oyunları ustaöğretici kursumuz 22 Ocak 2018´de başlıyor. Kayıtlarımız devam ediyor. 200 saatlik bu kursumuzun başvuru şartları ise, en az lise mezunu olmak, 18 yaşını doldurmak ve herhangi bir yöre oyununu başarılı bir şekilde oynadığını belgelendirmek gerekiyor. Bu kursumuzu daha önce 2011 yılında açmıştık. Talep üzerine bu yıl tekrar açıyoruz. Kursumuz merkez binamızda düzenlenecek. Katılmak isteyen vatandaşlarımızı merkez binamıza bekliyoruz” dedi.

MUHASEBE KURSLARI

Bilgisayarlı muhasebe ve ön muhasebe kursu da düzenleyeceklerini belirten Özdemir, “Bilgisayarlı muhasebe kursumuz 304 saat, Ön Muhasebe kursumuz ise 296 saat. Bu iki kursumuzu da merkez binamızda düzenlenecek. Bilgisayarlı muhasebe kursumuzda öğlen ve akşam gruplarımız oluşmuş durumda ve çok yakında başlıyor” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
InegölHalkEğitimKursYrni
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<