banner359

İnegöl Medya Platformu

15 Ocak 2020 Çarşamba 18:08
İnegöl Medya Platformu

Yaz kış demeden 7-24 haber akışı sağlayan fedakar meslektaşlarımız, İnegöl’de yaşayan her detayı okuyucularla paylaşmak için mücadele vermektedirler.

Zaman zaman kendilerini tehlikeye atan, tehdit edilen, psikolojik baskı gören gazetecilerimiz tüm bunlara rağmen İnegöl’de başarılı işlere imza atmaktadırlar.

Ancak İnegöl dışındaki bazı medya kuruluşları, ajanslara gönderilen adli haberlerle algı operasyonu başlatmış ve güzel ilçemizi sürekli olayların yaşandığı bir şehir gibi okuyucularına duyurmaktadırlar.

Bursa’da masa başı haberciliği yapan, adli haberler konusunda zayıf kalan, gelişmeleri sahada görmek yerine kendilerine ajanslar yoluyla servis edilen haberleri yayınlayıp, sanki Bursa’da hiç olaylar yaşanmıyormuş, sadece İnegöl’de yaşanıyormuş gibi davranan bu medya kuruluşlarını şiddetle kınıyoruz.

İnegöl Medya Platformu’nda yer alan basın kuruluşları olarak bu linç kampanyasını sona erdirmek için aldığımız karar gereği, adli haberleri ajanslara göndermeme kararı almış bulunmaktayız.

İnegöl dışında yasa dışı olarak kuruluşlarımızdan izinsiz haber alınması durumunda ise yasal işlem başlatacağımızı kamuoyuna bildiririz.

Yine İnegöl Medya Platformu olarak, şehrimizi yönetenlerin, ilçemizi karalayan bu kuruluşlara yönelik adli anlamda suç duyurusunda bulunmalarını umar, tüm kamuoyuna saygılarımızı sunarız.

İNEGÖL MEDYA PLATFORMU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<