banner359

İnegöl MHP'den Afrin'e "gönüllü askerlik" dilekçesi

22 Ocak 2018 Pazartesi 12:41 2018-01-22 16:37:10
İnegöl MHP'den Afrin'e "gönüllü askerlik" dilekçesi

Kahraman Mehmetçiklerimiz Afrin bölgesinde eli kanlı terör örgütü PKK’nın uzantısı olan YPG ve uzantılarını temizlerken MHP İnegöl ilçe teşkilatından destek geldi.
Mehmetçik dün Suriye sınırını geçerek Afrin’e kara harekatı başlattı... Bölge, ABD’nin maşası olan PKK-YPG ile IŞİD’den temizlenecek. Top ve tanklarımız bölgenin Kandil’i olarak bilinen ve tünellerle depoların bulunduğu Parsa Dağı’nı yerle bir etti... YPG’nin elindeki 11 köy alındı. 
Kahraman Mehmetçiğimiz Afrin bölgesini eli kanlı terör örgütü PKK’nın uzantısı olan YPG ve ortaklarından temizlerken MHP İnegöl ilçe teşkilatı yönetim kuru üyeleri ise Afrin’e asker olarak gitmek için İnegöl askerlik şubesinde giderek başvuru dilekçelerini verdiler.
İnegöl Askerlik Şubesi önünde açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Sinan Döngel 20 Ocak 2018 tarihinde Suriye'nin Kuzeyinde Afrin Bölgesinde yuvalanan PYD,YPG,DEAŞ vb. terör unsurlarına yönelik şerefli Türk Ordusu tarafından başlatılan ve başarı ile icra edilen, sivillerin zarar görmemesi için azami hassasiyet gösterilen 'Zeytin Dalı’ harekatına destek amacı ile Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak burada bulunmaktayız. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey ve tüm kurum, kuruluş ve teşkilatları ile Devletinin, Milletinin ve Kahraman Türk Ordusunun yanında her türlü desteği şartsız koşulsuz bir şekilde göstermiş ve bundan sonra da ayni kararlılıkla göstermeye devam edecektir. Allah (c c) kahraman ordumuzun çıkmış olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı olsun. Gözümüz karadır. Zira mevzubahis vatandır. “ ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 22.01.2018 16:37
Anahtar Kelimeler:
InegölMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<