banner359

İnegöl MHP İlçe Teşkilatı Tıp Bayramını kutladı

14 Mart 2022 Pazartesi 18:49 2022-03-14 18:53:19
İnegöl MHP İlçe Teşkilatı Tıp Bayramını kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla İlçe Sağlık Müdürünü, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimini ve 112 merkezlerini ziyaret ederek günlerini kutladı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İnegöl İlçe Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret etti.

MHP Çevre ve Sağlık Komisyonundan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Coşkun, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
TIP CAMİASININ BAYRAMI KUTLU OLSUN
''Belediye meclis üyemiz Cavit Ayhan Dülger, yönetim kurulu üyelerimiz Sinan Çalar ve Mustafa Cevahir ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı ziyaret programı kapsamında: İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Kavak’ı, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen’i ve 112 merkezlerindeki sağlık çalışanlarımızı ziyaret ederek günlerini kutladık. Bu vesileyle Tıp camiasının Bayramı kutlu olsun.” 

HER ZAMAN DESTEKÇİLERİ OLDUK
“Parti olarak her zaman ve koşulda, doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın yanında ve destekçisi oluyoruz. Olmaya da devam edeceğiz. Eşi, çocuğu, annesi ve babasından günlerce uzakta kalarak pandemide fedakârca mücadele veren sağlık çalışanlarına minnettarız. Karşılaştıkları türlü güçlüklere rağmen, kutsal mesleklerini icra ettiler. Vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözümüne yönelik insanüstü gayretleri bizler için iftihar kaynağıdır. Bu vesileyle Covid-19 nedeniyle hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarını da rahmet ve minnetle anıyorum"

Son Güncelleme: 14.03.2022 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<