banner359

İNEGÖL MOBİLYASI KİEV’DE PODYUMA ÇIKTI

03 Şubat 2022 Perşembe 14:15 2022-02-03 15:52:36
İNEGÖL MOBİLYASI KİEV’DE PODYUMA ÇIKTI

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Ukrayna / Kiev Interior Mebel fuarına 4 Üye firması ile katılım gerçekleştirdi.
Kurulduğu günden bu yana üyelerine yeni ihracat pazarları kazandırmaya çalışan İMOS 2022 yılının ilk yurtdışı fuar katılımını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenen Interior Mebel fuarına 4 üye firmasıyla katılım yaptı. 
03/06 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak fuarda 160 metrekarede ürünlerini sergilemeye başlayan İnegöllü firmalara ziyaretçiler fuarın ilk gününde yoğun gösterdi.
Konu ile alakalı bir açıklama yapan İMOS Başkanı Osman Aybil “Ukrayna hem siyasi ilişkilerimizdeki samimiyet hem coğrafi yakınlık olarak derneğimizin ilgilendiği pazarlardan biri. İnşallah bu fuar ile birlikte bu pazarda mevcut durumumuzu pozitif yönde değiştirecek görüşmeler yapar ve şehrimize fayda sağlayabiliriz.”dedi.
Geçtiğimiz günlerde tamamlanan İstanbul Mobilya Fuarında Rusya’da katılımın çok olduğuna dikkat çeken Başkan Aybil “Yaptığımız organizasyonlar uzun vadede etkilerini görmeye devam ettiğimiz çalışmalar oluyor. Rusya’da fuara katıldık ve İstanbul fuarında gelen Rus sayısında ciddi artış oldu. Bu artışta bizim gibi kurumların çalışmaları da etki ediyor.” Diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.02.2022 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<