banner359

İnegöl Modef Expo kapılarını açmaya hazırlanıyor

31 Ekim 2015 Cumartesi 10:56 2015-10-31 12:02:00
İnegöl Modef Expo kapılarını açmaya hazırlanıyor

 İnegöl mobilyasının dünyaya açılan penceresi olan MODEF EXPO, Salı günü düzenlenecek törenle yerli ve yabancı ziyaretçilere kapılarını açacak.

Fuar açılışına İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu davet edildi.

İnegöl Belediyesinin hisselerini İMOS´a devretmesinin ardından yenilenen MODEF Yönetimi, ilk organizasyonunu 3-7 Kasım 2015 tarihleri arasında izlenime açılacak olan MODEF EXPO 2015 ile yapacak. MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, basın toplantısı düzenleyerek tüm ilçe ve ülke halkını 34. Kez kapılarını açacak olan MODEF EXPO 2015 fuarına davet etti.

FUAR İÇİN 2.2 MİLYON BÜTÇE

MODEF yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, MODEF EXPO 2015 fuarına hazır olduklarını belirterek, “Bizde yönetim kurulu olarak fuara en iyi şekilde sektörümüzü hazırladık. Reklamlarımızı, tanıtımlarımızı tamamladık. 3-7 Kasım 2015 tarihlerinde 34.´sünü düzenleyeceğimiz MODEF EXPO fuarımız 28 bin 100 metrekarelik alanda izlenime açılacak. Fuara 164 firmamız katılacak. 17 firmamızda yan sanayi ürünleri ile ilgili fuarda yerini alacak. Tanıtım bütçemizi bu sene oldukça iyi programladık. 2 milyon 200 bin TL tanıtım bütçesi ayırdık. Bu tanıtım bütçemizin 1 milyon 400 bin TL´sini yurtdışı, 800 bin TL´sini de yurt içinde kullanılması için organize ettik. Yurtdışı ile alakalı fuar olduğu için yurtdışına özel olarak özen gösteriyoruz, özel tanıtımlar yapıyoruz” dedi.

50 ÜLKEDEN ALIM HEYETİ GELECEK

50 ülkeden fuara alım heyeti getireceklerini duyuran Uğurdağ, “Ortadoğu ülkelerinin basın mensuplarını davet ettik. Kazakistan Gazeteciler Cemiyetini davet ettik. Ortadoğu TV, gazete, dergilerinde reklamlarımız yayınlanıyor. Avrupa Birliğinin gazete ve dergilerinde reklamlarımız çıkıyor. Dubai´deki devletin üst düzey yöneticileri fuarımıza katılacaklar” diye konuştu.

5 BİN YABANCI ZİYARETÇİ

Yurtdışından ziyaretçilerin olacağını aktaran Uğurdağ, “Yurtdışından bin 300 civarında bizim organize ettiğimiz, konaklamasını sağlayacağımız firmaların gelmesini bekliyoruz. Bununla birlikte İnegöllü firmaların davet ettiği ferdi olarak 5 bin yurtdışı ziyaretçisinin katılmasını bekliyoruz. Yurtdışından 5 bin civarında ziyaretçinin gelmesini bekliyoruz. Oldukça iyi bir rakam. Yurtiçindeki firmalara 7 bin 500 adet VİP davetiye gönderdik. Bunun yanında 100 bin tane davetiye gönderdik. MODEF ve Mobiliyum ortaklığında ayrıca 130 bin davetiye daha gönderdik. Toplamda yurtiçinde 230 bin davetiyeyi adreslerine gönderdik” şeklinde konuştu.

İNEGÖL´DE MOBİLYA ŞENLİĞİ YAŞANACAK

MODEF fuarlarının İnegöl için bir bayram olduğunun altını çizen Başkan Yavuz Uğurdağ, “Ekonomik bir gelirdir. İnegöl tanıtımı için önemli bir organizasyondur. MODEF yönetim kurulumuz bir ay önce değişti. Bizde yönetime geldik. Seçimlerin de ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Önemli bir tarih. Seçimin hemen ardından fuarımızı açacağız. Biz organizasyonumuzu dört dörtlük yapmanın rahatlığıyla fuarımıza hazırlandık. 3-7 Kasım tarihleri arasında İnegöl´de mobilya şenliği yaşanacak. Sektörümüz dünya mobilya sektörünü İnegöl´de buluşturmuş olacak. İnşallah bu fuar ekonomimize yansır. Fuarın İnegöl´e, Türkiye´mize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 31.10.2015 12:02
Anahtar Kelimeler:
InegölMobilyaModefFuar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<