banner359

İnegöl Musiki Cemiyeti kuruldu

10 Mart 2022 Perşembe 09:38 2022-03-10 10:25:11
İnegöl Musiki Cemiyeti kuruldu

İnegöl Türk Musikisi ve Şifahanesi Derneği, Diler Yalaza başkanlığında kuruldu.

İnegöl Türk Musikisi ve Şifahanesi Derneği Başkanı Diler Yalaza yaptığı açıklamada; “26.09.2021’de geçici yönetim kuruluyla resmi olarak kurulan ve 9 Mart 2022’de  ilk genel kurul toplantısı ile yeni yönetim kurulunun seçilmesiyle resmileşen derneğimiz, musikinin İnegöl’de 1988’de İnegöl Müzik Derneği adı altında atılan sanat tohumlarını geleceğe  taşıyarak sanat mirasının sürdürülebilmesini ve şifası kanıtlanmış Türk Musikisini İnegöl halkına aşılamak amaçlanarak kurulmuştur” dedi.
İLK KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
İlk yönetim genel kurul toplantısı divan başkanlığını 1988 yılı İnegöl Müzik Derneği kurucu üyesi ve yıllarca başkanlığını yapan Fikri Bayraktar yaparak haziruna sunulan yönetim listesi huzurunda onaylanmıştır. Kurulda başkanlığa Türk Müziği Koro Şefi Diler Yalaza, Başkan Yardımcılığına Tasavvuf Erkekler Korosu şefi ve Mobilyacılar Odası  genel sekreteri  Cem Taşkıner, saymanlığa Oylat A.Ş. Muhasebe Müdürü Gürol İmamoğlu, dernek yönetim  sekreterliğine Elektrik Mühendisi Mehmet Demirtaş, dernek yönetim kurulu diğer üyeleri ise Oğuz İlhan, Nevzat Alkuş ve Zeynep Yalçınsoy seçildi.
Denetim ve yönetim kurulu yedek üyeleri ise şu isimler oldu: Halil Eke, Aycan Eke, Kenan Akgün, Ramazan Özkul, İbrahim Tırnava, Murat Çulha, İsmail Bayram, Ertan Geylaner, Fevzi Çetin ve Sabiha Demir

Son Güncelleme: 10.03.2022 10:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<